Reputatie GarantieWees bewust van uw online reputatie, meld u aan op reputatiegarantie.nl! Maak GRATIS gebruik van de Online Reputatiemonitor.

Webontwikkeling | Webdevelopment

Webontwikkeling ofwel webdevelopment bij Universal XS is opgedeeld in pakketten. Deze pakketten kunt u aan de rechterzijde van deze pagina vinden. Vanzelfsprekend hebt u gedurende het webontwikkelingstraject invloed op de gang van zaken door uw persoonlijke voorkeuren ten aanzien van de te bouwen website kenbaar te maken. Onze ervaren in-house webontwikkelaars kunnen namelijk rekening houden met al uw specifieke wensen. Des te meer reden om uw web development uit te laten voeren bij Universal XS!

In de webontwikkeling van Universal XS zijn WordPress websites en maatwerk websites belangrijke pijlers. Hieronder leest u meer over de web development methoden van Universal XS. Hebt u naar aanleiding van de informatie vragen of wenst u een offerte? Neem dan contact met ons op!

WordPress pakketten

Webontwikkeling leidt doorgaans tot de oplevering van een nieuwe website. Universal XS beschouwt dit echter niet als eindpunt, maar juist als een begin. Het succes van een goede website staat of valt met het up-to-date houden van de website met relevante content. Om dit goed te kunnen doen, is een gebruiksvriendelijk Content Management Systeem (CMS) essentieel. Daarom bouwt Universal XS WordPress websites.
Lees meer over WordPress pakketten

Maatwerk websites

U wilt een website laten bouwen, maar u hebt aan de standaard applicaties niet voldoende? Leg uw vraag dan neer bij Universal XS. Wij denken graag met u mee over de uitdagingen die er bestaan voor uw website ten aanzien van webdevelopment. Speciaal daarvoor hebben wij onze eigen ontwikkelaars in huis die voor u een oplossing kunnen creëren. Maatwerk is geen probleem bij Universal XS. Sterker nog: het vormt de kern van onze webdevelopment methode
Lees meer over maatwerk websites

WordPress pakketten

Wilt u goedkoop een WordPress website laten bouwen? Kies uit één van de onderstaande pakketten.

Start

vanaf
€ 595,-
Basic Template

Plus

vanaf
€ 995,-
Professionele Template
Kies een van onze bestaande templates die aangepast wordt aan uw huisstijl.

Totaal

vanaf
€ 1.995,-
Maatwerk design
Laat uw website volledig aanpassen met een ontwerp naar uw wensen.

Bekijk WordPress pakketten