Reputatie GarantieWees bewust van uw online reputatie, meld u aan op reputatiegarantie.nl! Maak GRATIS gebruik van de Online Reputatiemonitor.

NIEUW: Webontwikkeling aanbod

Wordpress Pakketten

Wilt u een nieuwe website laten maken? Universal XS heeft vanaf nu een vernieuwd aanbod op het gebied van webontwikkeling, waarbinnen veel verschillende, nieuwe mogelijkheden zijn. Er zijn drie pakketten waaruit u kunt kiezen, namelijk Start, Plus en Totaal.

Wilt u bijvoorbeeld een nieuwe website laten bouwen, maar u wilt het niet al te duur maken? Vanaf nu kunt u door Universal XS een professionele website laten bouwen voor €295,- met het Start-pakket.

Wilt u toch iets meer dan het Start-pakket, dan biedt Universal XS ook het Plus-pakket aan. Het Plus-pakket houdt in dat een WordPress template wordt aangepast aan uw wensen. Het Plus-pakket is beschikbaar vanaf €595,-.

Ook kunt u bij Universal XS een WordPress template laten bouwen die speciaal voor u ontworpen wordt. Ook als u zelf ideeën heeft kunnen deze in het ontwerp worden opgenomen. Dit noemen wij het Totaal-pakket. Het Totaal-pakket is beschikbaar vanaf €1.495,-

Al deze pakketten bestaan uit een website die op basis van WordPress wordt gebouwd. Hierdoor beschikt u over een gerenommeerd content management system (CMS) waarmee u gemakkelijk de content van uw website kunt aanpassen. Naast uw keuze van pakket heeft u de mogelijkheid om modules toe te voegen aan uw website waardoor de website exact naar uw wens wordt gebouwd. Hierdoor verspilt u geen tijd en geld aan onnodige zaken.

Bij alle drie pakketten is één jaar hosting, domeinnaam en onderhoud inbegrepen.

Neem contact op

Vragen?