Reputatie GarantieWees bewust van uw online reputatie, meld u aan op reputatiegarantie.nl! Maak GRATIS gebruik van de Online Reputatiemonitor.

Photoflyer

Wie is Photoflyer™?

Photoflyer™ is een van de grotere spelers op de markt van Fotomarketing. Het bedrijf is gevestigd in Amsterdam, maar opereert internationaal. Het is een feit dat maar weinig mensen hun foto’s weggooien, het zijn herinneringen die graag bewaard worden. Daarom gaat  Photoflyer™ – gewapend met Polaroidcamera’s naar een event of beurs – en daar worden Polaroidfoto’s gemaakt. Deze foto’s stopt Photoflyer™ in een flyer die wordt meegegeven aan de personen op de foto. Een flyer kan natuurlijk allerlei informatie bevatten. In het geval van Photoflyer™ wordt juist die flyer als een marketingtool ingezet! Zo is er de mogelijkheid om een flyer te hebben met een wincode, een krasvlak of bijvoorbeeld een afscheurcoupon.

Wat heeft Universal XS voor Photoflyer™ kunnen betekenen?

Universal XS helpt Photoflyer™ op het gebied van zoekmachine marketing, maar ondersteunt daarnaast Photoflyer™ ook met het maken van de website en een systeem waarin wincode-acties beheerd kunnen worden. Voordat Photoflyer™ met Universal XS in zee ging was hun website verre van optimaal, de code achter de website was rommelig, er werd veel Flash gebruikt en dat terwijl juist de focus op het gevonden worden moest liggen. Ook de wincode-acties liepen niet geheel vlekkeloos, er kwamen wel eens wat bugs naar voren en ook deze applicatie was gemaakt in Flash. Nu hoeft een dergelijke wincode-applicatie niet door zoekmachines opgepakt te worden, maar het is wel te wensen dat mensen deze gegevens ook in kunnen voeren via een apparaat dat geen Flash ondersteunt (zoals de apparaten van Apple).

Universal XS heeft daarom eerst de website opnieuw gebouwd, daarbij is gekozen voor WordPress, immers wordt WordPress over het algemeen goed opgepakt door de zoekmachines, bovendien kan Photoflyer™ daardoor zelf eenvoudig teksten en pagina’s aanpassen.

Daarnaast is het beheersysteem voor wincode-applicaties compleet opnieuw gebouwd. Er wordt geen gebruik meer gemaakt van Flash en de mogelijkheden zijn ingeperkt, maar daardoor is het wel makkelijker te beheren en beter te begrijpen voor de klanten van Photoflyer™.