Reputatie GarantieWees bewust van uw online reputatie, meld u aan op reputatiegarantie.nl! Maak GRATIS gebruik van de Online Reputatiemonitor.

Marco Juffermans

Hoewel de kans groot is dat u Marco Juffermans kent als de dienstverlener die u helpt bij het in de gaten houden van uw online reputatie of u uit de brand helpt bij het verbeteren van uw online reputatie, is de werkelijke organisatie achter het bedrijf van Marco Juffermans een stuk groter.

Universal XS is de organisatie die in 2004 opgericht is door Marco Juffermans. Deze organisatie is aanvankelijk gestart als een dienstverlener van webontwikkeling en hosting. Hoewel Universal XS in 2004 de trotse eigenaar was van een splinternieuwe website, bleven de relevante website bezoeken uit. Helaas voor de organisatie van Marco Juffermans stond het optimaliseren van de zoekmachineresultaten nog in de kinderschoenen, waardoor je weinig invloed kon uitoefenen op de mate waarin je vindbaar was op het internet. Dit probleem zette Marco Juffermans aan het denken, want Universal XS kon immers niet de enige organisatie zijn die met dit probleem te kampen had. Hierdoor werd besloten om de dienst zoekmachine optimalisatie aan te bieden aan afnemers. Want iedere onderneming wil er voor zorgen dat de onderneming gevonden wordt.

Deze beslissing is een zeer goede keuze voor Universal XS geweest, want de vraag naar zoekmachine optimalisatie bleef groeien. Tot op de dag van vandaag voert Universal XS nog een groot deel van haar werkzaamheden uit met betrekking op zoekmachine optimalisatie.  Want de online marketingmarkt is een bijzondere markt die maar blijft groeien. Dit is mogelijk door de vele varianten die beschikbaar zijn in deze markt. De groei van de markt en het adequaat inspelen van Universal XS op deze ontwikkelingen heeft als gevolg gehad dat de organisatie flink is gegroeid. Zo heeft Universal XS in 2006 de titel ontvangen als Google Qualified Company. Waardoor Universal XS haar focus meer heeft gericht op het voorzien van haar afnemers van AdWords-campagnes die gericht zijn op conversie.

Door de explosieve groei van het social media-gebruik, worden personen en organisaties steeds kwetsbaarder in hun online reputaties. Zo kunnen een negatieve recensie of een gekleurd opiniestuk enorme afbreuk doen aan een jarenlang zorgvuldig opgebouwde reputatie. Om een gezond tegenwicht te bieden aan deze enorme kwetsbaarheid, heeft Marco Juffermans de diensten online reputatiegarantie en online reputatiemanagement in de markt gebracht. De vraag naar het ‘ontgooglen’ van een persoon of een bedrijf is nog steeds aan het groeien. Deze diensten zijn uniek, door het lage aantal aanbieders van deze diensten. Hierom is Universal XS momenteel ook marktleider met betrekking op deze diensten.

Neem contact op

Vragen?