Reputatie GarantieWees bewust van uw online reputatie, meld u aan op reputatiegarantie.nl! Maak GRATIS gebruik van de Online Reputatiemonitor.

White Canvas Reputation Award uitgereikt door Marco Juffermans

Tijdens het prestigieuze vastgoed Mosselgala dat gisteravond voor de 7de keer in Blaricum werd gehouden, werd de White Canvas Reputation Award 2013 Real Estate uitgereikt aan organisator Eduard Schaepman, bestuursvoorzitter van Chalet Group. De award mocht Eduard Schaepman in ontvangst nemen gezien hij een positieve invloed op de reputatie van de vastgoedbranche heeft.

Marco Juffermans White CanvasDe award, vernoemd naar het online reputatiemanagement bedrijf van Marco Juffermans, White Canvas is Eduard Schaepman toegekend vanwege zijn vooral innoverende vermogen en het niet aflatende positivisme. Eerder zat Marco Juffermans bij Harry Mens in het programma Business Class om online reputatie management toe te lichten. Daarin gaf hij onder andere ook aan hoe belangrijk het is om te voorkomen in plaats van genezen. Schaepman heeft volgens Juffermans zijn online reputatie goed op orde en maakt actief gebruik van Social Media, een belangrijke tool om zaken in eigen hand te houden. Daar voegde Cor van Zadelhoff aan toe: “Een goede reputatie komt te voet en verdwijnt te paard en ik weet hoe hard paarden kunnen lopen. Laat dat ons een les zijn”.

Voor meer informatie over Online Reputatiemanagement kunt u uw gegevens achterlaten op de website van White Canvas.


Bekijk hier de White Canvas Reputation Award Real Estate uitreiking door Marco Juffermans

Neem contact op

Vragen?