Reputatie GarantieWees bewust van uw online reputatie, meld u aan op reputatiegarantie.nl! Maak GRATIS gebruik van de Online Reputatiemonitor.

Online reputatiemonitor

Veel personen en bedrijven hebben grote angst voor negativiteit op het internet. Dit is niet zo gek, want met alle social media-kanalen is het vrij eenvoudig om een online imago te beschadigen. Maar hoe voorkomt u nu dat een negatief artikel weet door te dringen tot de top 10 van zoekresultaten in Google? Snel ingrijpen is het antwoord: Hoe recenter het artikel, des te beter is het nog te beïnvloeden. Kortom, het is belangrijk om goed te monitoren wat er in de resultaten van Google verschijnt en te voorkomen dat negatieve artikelen stijgen in de zoekresultaten.

Daarom is Universal XS op dit moment bezig met de online reputatiemonitor. Met deze tool kunnen we voor elk gewenst zoekwoord bijhouden wat er is geschreven, wat er dagelijks nieuw verschijnt en wat het sentiment van deze artikelen is. Maar de tool gaat nog veel verder: van elk resultaat wordt elke dag de positie vastgelegd, zodat u weet welk artikel extra in de gaten gehouden moet worden.  U kunt aan elk zoekresultaat een label koppelen, zodat u kunt zien wat de invloed is van eventueel genomen maatregelen op de positie van het zoekresultaat. Kortom, de online reputatiemonitor bewaakt uw imago en maakt online reputatiemanagement meetbaar.

Wij zijn al bezig om de monitor als onderdeel van onze online reputatiemanagement-aanpak aan te bieden, maar wij zullen deze ook gefaseerd aan gaan bieden als selfservice tool. Wilt u vrijblijvend geïnformeerd worden over de mogelijkheden van de online reputatiemonitor, neem dan contact met ons op of vul het formulier hiernaast in.

Ja, ik wil geholpen worden!

BEL VOOR MEER INFORMATIE

020 771 8552

Neem contact met mij op

Ja, neem contact met mij op betreft mijn online reputatie en de mogelijkheden met de online reputatiemonitor.