Reputatie GarantieWees bewust van uw online reputatie, meld u aan op reputatiegarantie.nl! Maak GRATIS gebruik van de Online Reputatiemonitor.

Social Talk

Tegenwoordig is social media zeer belangrijk, zowel voor personen als voor bedrijven. Er zijn dan ook steeds meer bedrijven actief op verschillende social media kanalen, zoals Facebook en Twitter. Geïnteresseerde en potentiele zakenrelaties of bezoekers gebruiken deze social media kanalen dan ook regelmatig om te controleren of ze te maken hebben met een solide zakenpartner of een lekker restaurant. Hierdoor worden bedrijven zeer afhankelijk van de social media kanalen en het online imago op social media van hun bedrijf.

Aangezien tevreden mensen er vaak niet voldoende aandacht aan besteden of er zelfs niet bij stil staan een positief bericht of een positieve review achter te laten op de social media kanalen, wordt er vaak een vertekend beeld geschetst van een bedrijf of een restaurant. Indien personen echt ontevreden zijn, zullen ze immers sneller een negatieve uiting doen of een negatief bericht achterlaten op deze social mediakanalen. Het komt in sommige gevallen zelfs voor dat deze berichten worden geplaatst door concurrenten.

Deze berichten kunnen van grote invloed zijn op het online imago van een bedrijf. Indien een bedrijf een negatieve score heeft op Facebook, IENS of Couverts, zullen er minder bezoekers op afkomen. Ook bij Trip Advisor, Twitter en in Google is het belangrijk dat een bedrijf een positieve score heeft. Vaak hebben bedrijven die schade ondervinden van deze negatieve reviews en berichten of scores, geen tijd om te controleren wat hun gemiddelde score is op elk kanaal en waar deze score op gebaseerd is. Ook is het belangrijk van wie de reacties afkomstig zijn. Om die reden is Social Talk opgericht.

Wat doet Social Talk voor uw bedrijf?

Om ervoor te zorgen dat uw bedrijf zich bewust is van de score en reviews op social media en daarmee effectief kan reageren op de reviews van uw bezoekers en/of klanten, is het mogelijk om Social Talk in te schakelen. Social Talk helpt uw online reputatie op social media te monitoren, waardoor uw bedrijf niet in een negatieve spiraal terecht kan komen. Social Talk houdt daarvoor uw scores en reputatie op de door u aangegeven social media kanalen scherp in de gaten! Mocht u interesse hebben in de diensten van Social Talk, vraag hier dan meer informatie aan of neem telefonisch contact met ons op.

Ja, ik ben geïnteresseerd in de diensten van Social Talk

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.