Reputatie GarantieWees bewust van uw online reputatie, meld u aan op reputatiegarantie.nl! Maak GRATIS gebruik van de Online Reputatiemonitor.

Maatwerk websites

U wilt een website laten bouwen, maar u hebt aan de standaard applicaties niet voldoende? Leg uw vraag dan neer bij Universal XS. Wij denken graag met u mee over de uitdagingen die er bestaan voor uw website. Speciaal daarvoor hebben wij onze eigen ontwikkelaars in huis die voor u een maatwerk website kunnen creëren. Maatwerk is geen probleem bij Universal XS.

Overigens gaat Universal XS verder dan maatwerk websites alleen: wij hebben ook ervaring met het bouwen van verkoopbeheersystemen (CRM) of speciaal op maat gemaakte administratie- of facturatiesystemen. Voldoet het standaard CMS niet aan uw wensen? Wilt u een op maat gemaakte webshop? Zou u graag een speciale applicatie op uw website krijgen die u nog nergens anders gezien heeft? Universal XS denkt graag met u mee over de opties.

Wat kost een maatwerk website?

Wilt u een maatwerk website, maar hebt u geen idee op welke kosten u moet rekenen? Dan vraagt u via onderstaand formulier gemakkelijk een kosteninschatting aan. Op basis van uw eisen komen wij dan met een vrijblijvende offerte. Om u wel meteen een idee te geven: over het algemeen geldt dat u een maatwerk website inclusief ontwerp al laat bouwen vanaf € 2.500,- excl. BTW.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.