Reputatie GarantieWees bewust van uw online reputatie, meld u aan op reputatiegarantie.nl! Maak GRATIS gebruik van de Online Reputatiemonitor.

WordPress Pakketten

Wilt u goedkoop een website laten maken, kies uit een van de onderstaande standaard pakketten.

Start

vanaf
€ 295,-
Basic Template

Plus

vanaf
€ 595,-
Professionele Template
Kies een van onze bestaande templates die aangepast wordt aan uw huisstijl.

Totaal

vanaf
€ 1495,-
Maatwerk design
Laat uw website volledig aanpassen met een ontwerp naar uw wensen.

Bij alle pakketten is één jaar hosting, domeinnaam en onderhoud inbegrepen.

WordPress websites

De oplevering van een nieuwe website wordt door veel bedrijven gezien als een eindpunt, maar bij Universal XS zien we dit juist als een begin. Immers, het succes van een goede website staat of valt met het up-to-date houden van de website met relevante content. Om dit goed te kunnen doen, is een gebruiksvriendelijk Content Management Systeem essentieel. Daarom bouwt Universal XS WordPress websites.

Waarom een WordPress website?

Het grootste voordeel van WordPress website is de gebruiksvriendelijkheid: de administratiekant van het systeem is eenvoudig en bevat geen functies die toch niet worden gebruikt. Contentpagina’s zijn in een mum van tijd aan te passen, zonder dat daar een uitgebreide training over WordPress of bestaande technische kennis over internet voor nodig is. Een ander groot voordeel van WordPress is dat het heel gemakkelijk zoekmachine vriendelijk te maken is. Daarmee biedt het een goede basis voor zoekmachine optimalisatie, waarmee Universal XS u natuurlijk ook kan helpen. Tot slot is het binnen een WordPress website eenvoudig om nieuwe functies toe te voegen. Kortom, met WordPress bent u op content management gebied klaar voor de toekomst.

WordPress offerte aanvragen